BUNCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 563 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bunch. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 17:06 Broodje carpaccio en cheeseburger waren erg lekker. Patat was droog en jammer dat de extra bestelde saus er niet bij zat. Bijna een uur opgewacht, werd door een vriendelijke bezorger bezorgd.
23 sep 2022 om 14:25 Een salade en een broodje warm vlees. En daar moet je dan een uur op wachtend. Het broodje warm vlees was nauwelijks warm. En de salade is aan de zuinige kant voor €13.
21 sep 2022 om 17:22 We hadden zonder augurk en zonder tomaat gevraagd en dit zat wel op onze bestelling, de bestelling werd zo snel mogelijk gevraagd maar kwam ruim een uur later. Verder erg lekker en ik ga het zeker nogmaals proberen
15 sep 2022 om 20:31 Ging even wat fout.. daarna goed, eten kwam heet aan en was heerlijk!
13 sep 2022 om 20:38 Patat was super slap en daardoor echt niet lekker. Weg gedaan helaas. (Jammer want is ook nog eens serieus aan de prijs) De kroket had te kort in de frituur gelegen. Bezorger was heel vrolijk.
12 sep 2022 om 17:01 Berenhap was op zijn kop zodat alle pindasaus er uit was gevallen. Patat was slap.
2 sep 2022 om 12:27 Voor 1 clubsandwich een uur moeten wachten vind ik toch wel érg lang!
30 aug 2022 om 15:47 Het eten was gewoon echt heel erg droog, vooral het broodje van m,n cheeseburger. Ik heb een keer bij het restaurant zelf gegeten en dat was veel beter dan wat ik nu kreeg. Niet voor herhaling vatbaar.
23 aug 2022 om 19:32 Goede kwaliteit, maar echt absurd duur en heel weinig voor de prijs. Was voor 1 burger, patat en een snack bijna 30 euro kwijt inclusief bezorgkosten.